Benvolgut Joan-Francesc,

Avui hem perdut Jordi Solé Tura, un dels principals referents polítics dels demòcrates, dels catalanistes, dels socialistes i dels federalistes. La seva contribució a la lluita antifranquista, a la renovació de l’esquerra, a l’entesa entre les esquerres catalanes, a la transició, a l’elaboració de la Constitució de 1978 i de l’Estatut de Catalunya de 1979, al desenvolupament del PSUC fins el 1986 i del PSC des del 1989 fins a la seva mort, ha estat importantíssima.

Regidor, Diputat, Senador, Ministre, professor universitari i, per sobre de tot, mestre de vàries generacions, el millor homenatge que podem fer-li és ser fidels al seu llegat polític, a la seva referència ètica, defensant de forma apassionada un projecte democràtic, catalanista d’esquerres i federal.

Ell ja no és entre nosaltres però les seves idees i el seu comp (…) 

Acompanyem avui la seva família i amics en un moment dolorós, que sabrem superar si hem après de la seva tenacitat i del seu optimisme. El combat polític de Jordi Solé Tura és el nostre i la seva visió política ha d’il·luminar la nostra acció avui i en els anys a venir.

President Montilla

Anuncis